Contact

Acts » Winkelcentrumpromotie

Iedereen kent de standaard akties in winkelcentra, waarbij studenten of uitzendkrachten foldertjes uitdelen van de aktie die op dat moment loopt in het winkelcentrum. Een bekende activiteit waarvan een ieder vindt dat dit een logische keuze is daar het weinig investeringen vergt en de opbrengst naar tevredenheid is. Als ervaren theatermakers denkt Artist 2 Business dat dit beter kan met de inzet van acteurs. Een act met acteurs brengt reuring in een winkelcentrum. En dat hebben de hedendaagse winkelstraten hard nodig. Er is te weinig beleving. En dat laatste is typisch iets wat klanten naar het winkelcentrum toe kan trekken die normaliter het internet afstruinen voor een leuk cadeau of anderszins.

Daag ons eens uit om met u te komen praten over de inzet van een act op maat voor uw winkelcentrum. Artist2Business zoekt altijd naar een leuke passende act die het flyeren of uitdelen meer invulling geeft en dus vele malen leuker maken voor de bezoekers en een grote meerwaarde heeft voor de acties! 

In onderstaand filmpje vindt u nog een prachtig voorbeeld van wat er bijvoorbeeld mogelijk is. U ziet hierin een impressie van "De Lenteparade".

 


Copyright © 2010-2011 Artist2Business | Noorderhoek 9 | 6624 AX Heerewaarden | 0614497732